White Stuff

Toont alle 46 resultaten

Essentiële basics van White Stuff


Op zoek naar duurzame en tijdloze basics voor je garderobe? Ontdek dan de collectie damesmode van White Stuff, een Engels modemerk dat is opgericht door twee skieërs. De essentiële basics zijn gemaakt van biologisch katoen of andere duurzame materialen zoals Tencel, waardoor ze niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de planeet.

Duurzame materialen


White Stuff hecht veel waarde aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Daarom worden de essentiële basics gemaakt van biologisch katoen of andere duurzame materialen zoals Tencel. Het gebruik van deze materialen zorgt niet alleen voor een betere kwaliteit van de kleding, maar ook voor een betere wereld.

Tijdloze en veelzijdige stukken


De collectie damesmode van White Stuff bestaat uit tijdloze en veelzijdige stukken die gemakkelijk te combineren zijn. Van klassieke T-shirts en blouses tot comfortabele broeken en rokken, er is voor elk wat wils. Door te investeren in deze essentiële basics bouw je een duurzame garderobe op die jarenlang meegaat.

Ontdek de collectie


Bekijk de collectie damesmode van White Stuff op Mariemarie.nl en ontdek de perfecte essentials voor jouw garderobe. Of je nu op zoek bent naar een casual outfit of een chique look, met de tijdloze stukken van White Stuff ben je altijd stijlvol gekleed.