Tranquillo

Toont alle 9 resultaten

Essentiële basics van Tranquillo


Ontdek de collectie damesmode van Tranquillo op Mariemarie.nl. Dit modemerk maakt kleding van biologisch katoen en andere duurzame materialen en de productie vindt plaats volgens de GOTS-standaard. De visie van Tranquillo is om een duurzaam groeiende mode-industrie te vormen en duurzame producten te creëren die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu.

Duurzaamheid en kwaliteit


Tranquillo hecht veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Hun kledingstukken zijn gemaakt van biologisch katoen en andere duurzame materialen en worden geproduceerd volgens de GOTS-standaard. Dit betekent dat de kleding op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde manier wordt geproduceerd. Zo draag jij bij aan een duurzame mode-industrie en een betere wereld.

Frisse kleuren en vrolijke prints


Naast duurzaamheid en kwaliteit staat Tranquillo ook bekend om hun frisse kleuren en vrolijke prints. Hun collectie bestaat uit essentiële basics die gemakkelijk te combineren zijn en een vrolijke noot toevoegen aan je garderobe. Van comfortabele broeken en rokken tot kleurrijke T-shirts en blouses, Tranquillo heeft het allemaal.

Ontdek de collectie


Bekijk de collectie damesmode van Tranquillo op Mariemarie.nl en ontdek de perfecte essentials voor jouw garderobe. Met de duurzame en kleurrijke kleding van Tranquillo ben je niet alleen stijlvol gekleed, maar draag je ook bij aan een betere wereld.