Project AJ117 copenhagen

Enig resultaat

Shop Project AJ117 bij Marie Marie!

Bij PROJECT AJ117 combineren ze het beste van Scandinavische designtradities en eenvoud met Europees vakmanschap en afwerking. Made in Europe is nog steeds een sterk onderdeel van het merk-DNA. Ze richten zich graag op duurzaamheid en milieuvriendelijke productiemethoden.

Door het samensmelten van een stel creatieve mensen die in 2011 in een klein huis in het Freeport-gebied van Kopenhagen waren ondergebracht, ontstond het idee om een ​​’state of mind’-merk te creëren met tijdloze en alledaagse benodigdheden met een casual en coole look. PROJECT AJ117 is het geesteskind van ontwerpster Charlotte Vadum.

Gevestigd in Kopenhagen met een buitengewoon mooie showroom in een paardenstal, combineren ze het beste van Scandinavische ontwerptradities en eenvoud met het Europese vakmanschap en afwerking. 

Luxe en mooie stoffen is the key!

We hebben allemaal een oogje op delicate, comfortabele en luxueuze stoffen en nieuwe afwerkingen gecombineerd met stijlen waar je elke ochtend in kunt springen en die je tegelijkertijd sexy en praktisch kunt voelen.