Poppy Field

Toont alle 15 resultaten

Essentiële basics van Poppy Field


Ben je op zoek naar essentiële basics voor je garderobe? Ontdek dan de collectie damesmode van Poppy Field, een modemerk dat zich richt op duurzame en comfortabele kleding. Hun collectie bestaat uit tijdloze en veelzijdige stukken die je eindeloos kunt combineren.

Duurzaamheid en comfort


Bij Poppy Field staat duurzaamheid en comfort voorop. Daarom worden alle kledingstukken gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, zoals biologisch katoen en gerecyclede stoffen. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur van de kleding, maar ook voor een hoog draagcomfort.

Tijdloze en veelzijdige stukken


De collectie van Poppy Field bestaat uit tijdloze en veelzijdige stukken die gemakkelijk te combineren zijn. Van basic T-shirts en sweaters tot comfortabele broeken en rokken, er is voor elk wat wils. Door te investeren in deze essentiële basics bouw je een duurzame garderobe op die jarenlang meegaat.

Ontdek de collectie


Bekijk de collectie damesmode van Poppy Field op Mariemarie.nl en ontdek de perfecte essentials voor jouw garderobe. Met de tijdloze en duurzame stukken van Poppy Field ben je altijd stijlvol en comfortabel gekleed.