ERIBÉ

De Vesten van Eribe Knittwear zijn gemaakt van kleurrijke wol met een eigentijdse look die voortkomt uit de Schotse traditie. Het bedrijf Eribé is een familiebedrijf met een lange traditie in Schotland.

Op geen enkele manieren worden de schapen slecht behandeld, er wordt niet aan de achterkant wol weggesneden of iets dergelijks. De angora wol komt uit Italië van een gerenommeerd bedrijf wat al 95 ervaring heeft met ethisch produceren. De konijnen worden met de hand gekamd ten tijde van het spontaan afstoten van het haar zodat ze geen pijn hebben daarvan.

In de collectie vind je kenmerkende machinaal gebreide en met de hand omlijste stijlen, ontworpen om te passen bij jouw levensstijl en je garderobe. Ze creëren gebreide kleding die een eigentijdse draai geeft aan traditionele Schotse kleding. De ontwerpers zijn specialisten in hun vakgebied, vooral in de traditionele breitechniek Fairisle (Fair Isle). Ze houden ervan om patronen, kleuren en natuurlijke garens op een innovatieve manier te combineren om uniek breiwerk te creëren, speciaal voor jou.

ERIBÉ-stukken worden gemaakt met behulp van kennis die van de ene generatie op de andere is overgedragen, zodat u een duurzaam product kunt hebben dat er niet alleen geweldig uitziet en aanvoelt, maar ook jarenlang meegaat. Vervaardigd van hoogwaardige, natuurlijke garens gesponnen in Groot-Brittannië, breien ze kleding. Ze maken gebruik van natuurlijke vezels , zoals lamswol en merino, omdat ze je echt warm houden.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.