By-Bar

Toont alle 16 resultaten

Essentiële basics van By-Bar


Op zoek naar tijdloze en duurzame essentials voor je garderobe? Ontdek dan de collectie damesmode van het Nederlandse modemerk By-Bar op Mariemarie.nl. Hun essentiële basics zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Kwaliteit en duurzaamheid


By-Bar hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Daarom worden alle materialen zorgvuldig geselecteerd en is de productie van hun kleding zo duurzaam mogelijk. Zo worden er bijvoorbeeld biologisch katoen en gerecyclede materialen gebruikt en worden de kledingstukken op een eerlijke manier geproduceerd.

Tijdloze en veelzijdige stukken


De collectie damesmode van By-Bar bestaat uit tijdloze en veelzijdige stukken die gemakkelijk te combineren zijn. Van klassieke T-shirts en blouses tot comfortabele broeken en rokken, er is voor elk wat wils. Door te investeren in deze essentiële basics bouw je een duurzame garderobe op die jarenlang meegaat.

Ontdek de collectie


Bekijk de collectie damesmode van By-Bar op Mariemarie.nl en ontdek de perfecte essentials voor jouw garderobe. Van een casual outfit tot een chique look, met de tijdloze stukken van By-Bar ben je altijd stijlvol gekleed.