Bruuns Bazaar

Toont alle 4 resultaten

Geschiedenis

Gevoed door ondernemersgeest en creativiteit, werd Bruuns Bazaar opgericht in 1994. De ambitie was om een ​​modemerk te creëren met een sterke Scandinavische designtraditie.
Het Scandinavische werd gelanceerd in 1994 en werd meteen een voorloper van Scandinavische mode met een internationale designesthetiek, gedragen door stijlvolle en bekende beroemdheden zoals Madonna. Het was het eerste merk dat de Scandinavische look presenteerde zoals we die nu kennen, wat wereldwijd bewondering oogstte. In januari 1999 kwam het merk op de officiële showkalender in Parijs, als het allereerste Deense modemerk.
Bruuns Bazaar is een eigentijds merk dat dames- en herenkleding maakt. De kenmerkende stijl draait om ontspannen elegantie. De look is levendig en charismatisch en de individuele expressie is ingetogen maar duidelijk. De mix van klassieke stijlen en moderne stukken heeft een groep trouwe aanhangers gecreëerd.

De Merkvisie

Scandinavische eenvoud en koel comfort zijn de sleutel tot onze merkwaarde. Onze belangrijkste focus is het ontwerpen van mooie en unieke stukken, gebruikmakend van goede kwaliteiten en het toepassen van sterk vakmanschap tegen een concurrerende prijs. De consument centraal stellen is voor onze alfa en omega. We willen positieve emoties oproepen en het winkelen bij Bruuns Bazaar een plezierige ervaring maken voor al onze consumenten, terwijl we betaalbare mode leveren, in buitengewoon goede kwaliteiten.
Ons concept is gebaseerd op een solide businessmodel, waarbij partnership centraal staat. De kenmerkende stijlen van Bruuns Bazaar gaan allemaal over ontspannen elegantie. De sleutelwoorden zijn stoer comfort en Scandinavische eenvoud.
Shop de prachtige items van Bruuns Bazaar bij Marie Marie