Bellamy Gallery

Toont alle 11 resultaten

Geen enkele kledingkast kan zonder essentiële basics. Neutrale truien, shirts of hemden zijn onmisbaar bij het samenstellen van een outfit! Bellamy Gallery ontwerpt en produceert kwalitatieve basisartikelen waarmee je er eenvoudig op los combineert.

Bellamy Gallery is een Nederlands merk dat duurzame, tijdloze en kwalitatieve kleding produceert. Materialen zoals wol, satijn, mohair en merinowol worden gebruikt in de kledingproductie. Alle kleding worden uitsluitend geproduceerd in Europa. Ben jij nog op zoek naar duurzame kleding met leuke designs voor het nieuwe seizoen? Dan ben jij aan het goede adres.

Bellamy Gallery doet het nét even anders. Stelt andere prioriteiten. Maakt mooie basisartikelen, die zich moeiteloos laten combineren met de rest van je garderobe. Alles is van hoge kwaliteit en heeft een zekere mate van tijdloosheid. Feel-good items, waarvan je weet dat ze je goed staan, en dat ze goed doen. Don’t buy more, buy better, is ons motto. En met onze key-pieces kun je alle kanten op!