Aaiko

Toont alle 43 resultaten

Ontdek de elegante damesmode van Aaiko bij Mariemarie.nl

De kleding van Aaiko wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en is daarom van uitstekende kwaliteit. Naast stijlvol zijn de kledingstukken ook comfortabel om te dragen, zodat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt in de kleding.

Aaiko is er voor de moderne powervrouw. Het merk begon in 2005 vanuit een gepassioneerde visie en gevoel voor creativiteit. Oprichtster Pauline Brakenhoff combineerde creativiteit op unieke wijze met commerciële ontwerpen om een brug te creëren van catwalk naar sidewalk. In een ode aan dapperheid en nieuwsgierigheid is elke collectie geïnspireerd door een reis, zowel over de wereld als in de tijd.

Trendy en tijdloos

De collecties van Aaiko zijn zowel trendy als tijdloos. Wat betekent dat de kledingstukken niet alleen dit seizoen kunt dragen, maar ook nog jaren later. Het investeren in een item van is daarom een slimme keuze. De collecties zijn geïnspireerd op de laatste trends, maar hebben toch een tijdloze stijl.

Marie Marie biedt de nieuwste collectie damesmode van Aaiko aan. Het assortiment van is zorgvuldig geselecteerd en biedt elegante en stijlvolle kleding voor de moderne vrouw. Met snelle levering en uitstekende klantenservice zorgt het team van Marie Marie ervoor dat je snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. Ontdek nu de tijdloze en innovatieve ontwerpen van Aaiko bij mariemarie.nl